Las Palmas

Las Palmas
Strand te Las Palmas

woensdag 14 maart 2018

Dag 3 -Ingenio Agüimes

Naar Telde.
Het is deze ochtend ietsje frisjes rond 09.00 uur: 18°. Veel te koud om naar het hooggebergte te rijden. Langs de kust richting airport en richting Telde. Naarmate de zon meer kracht krijgt, stijgt de temperatuur naar 25°.
Hotel zwembad gezien vanuit de kamer op de 8ste verdieping.

Mijn gepersonaliseerde fiets.
Start rond 09.30.
Iets over 09.30 uur vertrokken in noordelijke richting langs de kustweg, de GC500. Via Grote Jan, t.t.z. Juan Grande, naar El Doctoral, Vecindario tot Arinaga. In deze dorpjes, of stadjes, zijn er voetgangerszones en moet men maar zien hoe de fietsers het uitzoeken.
In de buurt van de luchthaven was het niet duidelijk hoe ik naar Telde diende te rijden. Dan maar naar Ingenio via een felle klimpartij. Van daaruit naar Agüimes. Hier komt men toch op een hoogte van 270 meter.
Aan de start.


De Garmintermometer op mijn fiets registreerde op een bepaald moment 34°. Wel in de zon, maar ik fiets toch ook in de zon. Telde zal dan voor een volgende dag worden.

Ritgegevens.
Afstand:              68 km
Hoogtemeters:    751 m.
Gemiddelde temperatuur: 24,4°.
Route dag 3.

Profiel rit 3.

1 opmerking:

  1. Doe zo maar voort ginder en breng wat goed weer mee want met het weekend word het weer 0 graden in België. Wil de Ludo Peeters rijden in Brasschaat maar geven lichte sneeuw.
    Groetjes
    Joskefiets

    BeantwoordenVerwijderen