Las Palmas

Las Palmas
Strand te Las Palmas

donderdag 7 februari 2019

Weekje in maart 2019

Bestelling voor maart 2019.
Op maandag 4 februari 2019, geboekt voor een weekje op Gran Canaria. Datums: van vrijdag 22 maart tot vrijdag 29 maart 2019.
Vorige jaren werd de reservatie via Neckermann gemaakt. Deze keer via Thomas Cook.
Beiden werken met hetzelfde hotel, vliegtuigmaatschappij en ze zitten op het zelfde adres in Zwijnaarde-Gent en delen hetzelfde telefoonnummer.
Met Thomas Cook zijn er verschillende punten die beter zijn, of gemakkelijker. En misschien ook iets duurder.
Bij Thomas Cook is er 23 kg ruimbagage per persoon inbegrepen. Eveneens het transport van de airport naar het hotel. Tevens kan men in Brussel gebruik maken van de "Fast lane" bij de checurity check.
Indien men bij Neckermann de reservatie doet is er toeslag voor de ruimbagage en het vervoer van/naar de airport naar het hotel. Dat valt te overwegen indien men geen bagage heeft en of men het transport ter plaatse zelf regelt.

Reisbevestiging.
Van de Touroperator ontvangen we op 7 februari de reisbevestiging over de boeking. Hierin is er ook een uitgebreide prijsberekening vermeld waar ik niet veel van snap: administratiekosten, vroegboekkorting, 'boek vandaag', vertrekuur gegarandeerd, bagage, correctie administratieve kosten, korting, vroegboekkorting, basisprijs, ... Heel ingewikkeld. Het enige belangrijke is de totaalprijs: totaal 1.610 € voor 2 personen.
Tevens werden onze stoelen gereserveerd voor de heen en terugvluchten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten